Take-Away

onze seizoensgebonden keuken met groenten en kruiden uit eigen tuin

Met veel plezier hebben we weer een nieuw menu samengesteld voor het komende

weekend van 5 en 6 december.

 

Uiteraard hebben wij ook onze warme gerechten voor u , de warme gerechten zijn om af te halen en thuis direct van te genieten ( u hoeft niks op te warmen)

 

Afhaalmomenten tussen 18.00 en 20.00 uur ( op zondag ook van 12.00-14.00 uur)

 

*Chateaubriand voor minimaal 2 personen ( 500 gram ossenhaas) met stroganoff , winterse groenten en vers gebakken frietjes.        € 32.50 p.p.


* Visschotel voor minimaal 2 personen ( variatie van 7 soorten vis) met 3 soorten saus , winterse groenten en vers gebakken frietjes       € 27.50 p.p.


* Visschotel de luxe , de visschotel uitgebreid met een stoofpotje van een ½ kreeft p.p. ( enkel te bestellen voor vrijdag , zaterdag en zondag, mits donderdag besteld)

                                                € 45.00 p.p.


*Everzwijngebraad met jagersaus ” voor minimaal 2 personen met winterse groenten

enamandelkroketjes                                     € 27.50 p.p.

 

 

Ons makkelijk klaar te maken 5-gangen menu:

 

Zalmforel , ramanas , venkel en kruiden

 

Schelvis , knolselder en beukenzwammetjes

 

Snoekbaars , pata negra , schorseneer en parmezaan

 

Wildzwijn , bietjes , raapjes en pastinaak

 

Crêpe Suzette , met sinaasappel en speculoos

 

€ 50.00 p.p.

 

 

Afhaalmomenten: Zaterdag tussen 15.00 en 17.30 uur

                             Zondag tussen     10.00 en 11.30        en  15.00 en 17.30 uur