MENU

 

Bib Gourmand menu “Van tuin tot vork”

Lekker licht en biologisch

 

 

Zomerse kruidensalade

kruiden en bloemen

Of

Venkel en citroenverbena

komkommer met groene cayenne

Makreel gemarineerd

Texturen van knolselder(*)

Kruidenolie en jonge prei

 

Eekhoorntjesbrood(**)

Achelse tompkaas geraspt

Wandeling door het seizoen

Groenten in verschillende texturen

Kruiden en bloemen uit eigen tuin

Of

Wortel met citroen en laurier

Heilbot met japanse kruiden

Tiramisu 2.0

Madagascar chocolade ,mascarpone en macaron

 

3gangen €37.00 /*4gangen €47.00 /**5gangen €57.00

Dit menu serveren wij voor het volledige gezelschap

 

 

 

 

Menu “Natuur op het bord”

Altijd ambachtelijk, vaak biologisch en dus gezond

 

 

Venkel en citroenverbena

komkommer met groene cayenne

Wilde zeebaars “ceviche”

Knolselder uit de green egg

kruidenolie met peterseliewortel

Heilbot met gedroogde algen

 

Wortel met citroen en laurier(*)

Jonge ui, prei en pimpernel

Gebrande langoustinestaart

Gepofte aubergine

Pimente padron van de grill

Mechelse koekoek met lavas

 

Tiramisu 2.0

Madagascar chocolade ,mascarpone en macaron

 

 

4gangen €49.50 /*5gangen €59.50

Dit menu serveren wij voor het volledige gezelschap

 

Limburgse kazen” Catharinadal“

suplement kazen €12.50

Kaas als alternatief voor dessert €5.00