MENU

 

 

 

 

 

 

 

Menu “Van tuin tot vork”

Onze prijs/kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand

 

Kruidensalade / asperge / radijs / ponzu

of

Zalmforel / asperge / radijs / raapsteel

*Wortel / zeewolf / ras el hanout / zeekraal

 

Wandeling door het seizoen gebaseerd op de oogst uit eigen tuin

of

Bloemkool / zeebaars / doperwt / peulen / asperge

 

Kinrooise aardeien

Witte chocolade / jonge bladzuring/ aardbeientuilles

of

Kaas-kaart van het Limburgse Catharinadal kies er zelf 5 uit (supl €5.00)

 

3-gangen € 37

4-gangen € 49

 

 

 

Gelieve per tafel een menu te kiezen

 

 

 

 

 

 

Natuur op uw bord

Gebaseerd op de oogst uit onze tuin,

Wij hebben er voor gekozen om het hoofdgerecht te splitsen in 2 gerechten.

 

Groente van het jaar ‘’radijs”

kalfslende / ijskruid / romanesco / rauwe asperge / raapsteel

 

Voorjaarswortel

Zeewolf / jus d ‘orange / ras el hanout / salicorne / wasabikruid

 

*Bieslookbloemen

Kreeft uit de oven / gebakken asperges

 

Asperge in beukenhout gegaard

BBQ smoked sockeye / hollandaise / lamsoorkruid

 

Bloemkool

Jong haantje / groene asperges / doperwt / maggikruid / mosterdblad

 

Kinrooise aardbei

Witte chocolade / jonge bladzuring / aardbeientuilles

 

5-gangen € 50all-in € 90

6-gangen* € 65all-in € 110

 

All-in : aangepaste wijnen, tafelwater , koffie en friandises