MENU

 

 

Bib Gourmand menu “Van tuin tot vork”

Lekker licht en biologisch

 

 

Texturen van komkommer

kruiden en bloemen

Of

Gemarineerde Zalm

Appel met citrus en verse kruiden

 

Pattisson Blanc met courgette(*)

gemarineerde venkel met achelse truffel

 

Gegrilde zoete pepers(**)

canneloni met burrata

Wandeling door het seizoen

Groenten in verschillende texturen

Kruiden en bloemen uit eigen tuin

Of

Zwaardvis van de grill

Kappers, ansjovis en citroen

Kazen van hoeve Catharinadal

Assortiment van Limburgse kazen

 

Kersen in verschillende texturen

zure room,mascarpone en pistache

 

3gangen €37.00 /*4gangen €47.00 /**5gangen €57.00/6gangen € 63.00

Dit menu serveren wij voor het volledige gezelschap

 

 

Menu “Natuur op het bord”

Altijd ambachtelijk, vaak biologisch en dus gezond

 

 

Gepekelde augurken met mosterdzaadjes

Bronzen venkel, Indische kers en zomerpostelein

Zwaardvis gemarineerd met gezouten citroen

 

Geroosterde zoete pepers (*)

jonge ui, kokkels en messchede

Pijlstaart met Bouillabaisseschuim

 

Canneloni van mergpompoen(**)

Pesto van tuinmelde

Geroosterde gamba

Courgette geroosterd met gele tomaat

Gerookte aubergine en pecorino

Duke of Berkshire van de grill met zomertruffel

Kazen van hoeve Catharinadal

Assortiment van Limburgse kazen

 

Kersen in verschillende texturen

zure room,mascarpone en pistache

 

 

3gangen €39.50 /*4gangen €49.50 /**5gangen €59.50/6gangen €65.00

Dit menu serveren wij voor het volledige gezelschap