MENU

 

 

 

 

Menu “Van tuin tot vork”

Onze prijs/kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand

 

Voorgerecht

Kruidensalade / granny Smith / witloof / little gem

of

Selderijknol / Goudbrasem / Ponzu / Appelcider / Dillecreme

 

Tussengerecht

Handgedoken coquille / jasmijnbloem / hazelnootboter / kruiderij

 

Hoofdgerecht

wandeling door het seizoen gebaseerd op de oogst uit eigen tuin

of

Vergeten groente uit de tuin / Noorse Skrei / sake

 

Dessert

Bloedappelsien / Cake / green tea / vanille / baba au rum

of

Kaas-kaart van het Limburgse Catharinadal kies er zelf 5 uit (supl €5.00)

 

3-gangen € 37

*4-gangen € 49

 

 

 

 

 

 

 

Natuur op uw bord

Proeverij van al het lekkers wat het seizoen op dit moment te bieden heeft

 

Selderijknol

Goudbrasem / Ponzu / Appelcider / Dillecreme

 

Kruiden & specerijen

Handgedoken coquille / hazelnootboter / yacon

 

Winterasperges

Noorse skrei / amaranth / Sake / schorseneer

 

Hakaido pompoen*

Kwartel / ganzenlever / paksoi / dragon

 

Het zwarte goud

Kalf / Truffel / Portobello / Salie / cavalo nero

 

Bloedappelsien

Cake / green tea / vanille / baba au rum

of

Kaas-kaart van het Limburgse Catharinadal kies er zelf 5 uit (supl €5.00)

 

5-gangen € 50all-in € 90

6-gangen* € 65all-in € 110

 

All-in : aangepaste wijnen, tafelwater , koffie en friandises