MENU




Menu van uit onze tuin tot op jullie vork

Kleine degustatiegerechten volgens het ritme van het seizoen

 

De laatste kruiden uit onze tuin

Coquille / schotse Zalm  / mierikswortel / appel / zure room

 

Bloemkool

Schol / champagne / kaviaar

 

Cevenne ui

Snoekbaars / herfsttruffel / roze peper uit Madagascar

 

Diepbeek aardappel

Varkenswang / borlotti bonen / westmalle

 

Peterseliewortel

Hertenkalf / vijg / jeneverbes

 

Limburgse Kazenselectie

 kies er zelf 5 uit  (supl €5.00)


Variatie van het Catharinadal

 Of

Appeltjes van Jan Houben


 

 4-gangen € 45           all-in € 80 

*5-gangen  € 55​         all-in  € 95

**6-gangen* € 65       ​all-in € 110


All-in : aangepaste wijnen, tafelwater , koffie en friandises


Op zaterdag serveren wij enkel ons 5-of 6-gangen menu