MENU




Menu van uit onze tuin tot op jullie vork

Kleine degustatiegerechten volgens het ritme van het seizoen

 


Appel & roodbaars

Ramanas / wortel / zuring

 

Knolselderij & rogvleugel

Kappertjes, tromboncino, indische kers

 

“Vis van de week”

Pompoen, Spitskool, onsterfelijkheidskruid, wilde rijst

 

**Trompet la mort & patrijs

peterseliewortel, uienjus, snijbiet

 

*Pastinaak & Hert

Pied de mouton, topinamboer, dragon

 

Appeltjes van Jan Houben

Vanille, amandel, caramel, kaneel

            of

Limburgse Kazenselectie    (supl €5.00)

Variatie van het Catharinadal 

           

 

    

 4-gangen € 45           all-in € 80 

*5-gangen  € 55​         all-in  € 95

**6-gangen* € 65       ​all-in € 110


All-in : aangepaste wijnen, tafelwater , koffie en friandises


Op zaterdag serveren wij enkel ons 5-of 6-gangen menu