MENU

 

 

 

 

Bib Gourmand menu “Van tuin tot vork”

Geïnspireerd volgens de“oogst uit eigentuin”

 

Gepofte knolselder

Salade met bloemen en kruiden

Of

Knolselder en appelcider

Makreel gebrand met herfstkruiden

Texturen van Pompoen(*)

Risotto met Achelse truffel

 

Aardpeer uit de oven (**)

Ricotta en granola

Wandeling door het seizoen

Groenten in verschillende texturen

Kruiden en bloemen uit eigen tuin

Of

Haverwortel met noten

Dorade Royal met dashiboter

Chocolade Brownie

Walnoot met karamel

 

 

3gangen €37.00 /*4gangen €47.00 /**5gangen €57.00

 

Dit menu serveren wij voor het volledige gezelschap

Limburgse kazen “Catharinadal”

supplement kazen € 12.50

Kaas als alternatief voor dessert € 5.00

 

 

Menu “Natuur op het bord”

Altijd ambachtelijk, vaak biologisch en dus gezond

 

Knolselder en appelcider

Goudbrasem en handgedoken coquille

Japanse snijsla met Buddha’s Fingers

 

Hokkaido pompoen

Zeeduivel met baharat

Aardpeer gekarameliseerd(*)

wild zwijn wangen gesmoord

savooikool met buikspek

Haverwortel met amaranth

Hertenbout traag gegaard

Conference peer gepocheerd

Chocolade Brownie

Walnoot met karamel

4gangen €49.50 /*5gangen €59.50

Dit menu serveren wij voor het volledige gezelschap

 

Limburgse kazen “Catharinadal”

supplement kazen € 12.50

Kaas als alternatief voor dessert € 5.00