MENU

 

 

 

 

Menu “Van tuin tot vork”

Onze prijs/kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand

 

Kruidensalade / asperge / grapefruit / zuring

Of

Zeebaars / asperge / postelein / raapsteel

*Selder / Heek / indische kers / dennetopjes

 

Wandeling door het seizoen gebaseerd op de oogst uit eigen tuin

of

Venkel/ Kabeljauw /wortel / sinaas

 

Zomerse Fruitthee

Bramen / Framboos / Bessen

Of

Kaaskaart Catharinadal

Selectie van 5 kazen , supl. € 5.00

3-gangen € 37

*4-gangen € 49

 

 

 

 

 

 

 

Natuur op uw bord

Gebaseerd op de oogst uit onze tuin,

Wij hebben er voor gekozen om het hoofdgerecht te splitsen in 2 gerechten.

 

Rabarberketchup

Zeebaars/ Klaverzuring / Asperge / Grapefruit

 

Bleekselderij met kardemon

Heek / mosterdzaad / dennetopjes / Indische Kers

 

Venkeljus

Kabeljauw / wortel / sinaas

 

*Lentegroen

Buikspek / Coquille / groene asperge / spinazie / broccoli

 

Bloemkool in beurre noisette

Runds / girollen / meiraapjes / lenteui

 

Zomerse Fruitthee

Framboos / Bramen / Bessen / Aardbei

Of

Kaaskaart Catharinadal ( kies zelf u favoriete kaas, supl. € 5.00)

 

5-gangen € 50all-in € 90

6-gangen* € 65all-in € 110

 

All-in : aangepaste wijnen, tafelwater , koffie en friandises