MENU

 

 

Bib Gourmand menu “Van tuin tot vork

“oogst uit eigentuin”

 

Indische kers

Salade met bloemen en kruiden

Of

Granny Smith en regenboogsnijbiet

Zalmforel met gepofte quinoa

Texturen van knolselder(*)

Jonge prei, bosui en kruidenpesto

 

Eekhoorntjesbrood uit de maasvalei(**)

Speltpasta met Achelse Tomp kaas

Wandeling door het seizoen

Groenten in verschillende texturen

Kruiden en bloemen uit eigen tuin

 

Of

Peterseliewortel in diverse structuren

Heekfilet met sjalot in baharat kruiden

Tarte Tatin

Vanille, kaneel en karamel

 

3gangen €37.00 /*4gangen €47.00 /**5gangen €57.00

 

Dit menu serveren wij voor het volledige gezelschap

 

Limburgse kazen “Catharinadal”

 

supplement kazen € 12.50

Kaas als alternatief voor dessert € 5.00

 

 

 

 

Menu “Natuur op het bord”

Altijd ambachtelijk, vaak biologisch en dus gezond

 

 

Regenboogsnijbiet

Pieterman op het vel gebakken

granny smit met indische kers

 

Knolselder uit de green egg

Heekfilet met bladpeterselie

Krokante quinoa

Peterseliewortel uit de tuin(*)

Kwartelborst krokante guinoa

Gepofte amarant

 

Eekhoorntjesbrood uit de maasvalei

Jonge roodpootpatrijs, thijm en salie

Gebrande vijg en sjalot in baharat kruiden

Tarte Tatin “Jan Houben”

Vanille, Karamel en kaneel

4gangen €49.50 /*5gangen €59.50

 

Dit menu serveren wij voor het volledige gezelschap

 

Limburgse kazen “Catharinadal”

supplement kazen € 12.50

Kaas als alternatief voor dessert € 5.00