Menu “Van tuin tot vork”
Onze prijs/kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand
Voorgerecht
Kruidensalade / avocado / appel
of
Lotte /Wortel / sinaas / avocado / bergamot
Tussengerecht
Asperges / geraspt eigeel / peterselie/bianchetti truffel
Hoofdgerecht
Wandeling door het seizoen gebaseerd op de oogst uit eigen tuin
of
Zeewolf/ gepekelde citroen / groene asperges / spinazie / doperwt
Dessert
Chocolade
Amandel / vanille/ mascarpone
of
Kaas-kaart van het Limburgse Catharinadal kies er zelf 5 uit (supl €5.00)
3-gangen € 37
*4-gangen € 49
Gelieve per tafel een menu te kiezen
Natuur op uw bord
Proeverij van al het lekkers wat het seizoen op dit moment te bieden heeft
Gekleurde peen
(Vis van het jaar) Zeeduivel /Wortel / sinaas / avocado / bergamot
Het witte goud
Asperges / buikspek 24uur gegaard / geraspt eigeel / peterselie
Groene groenten
Zeewolf/ gepekelde citroen / groene asperege / spinazie / doperwt
Bloemkool
Anjou Duif /morieljes / beurre noisette
Artisjok barigoule
Lamskroon / Aubergine / daslook / rozemarijn
Chocolade
Amandel/vanille/ mascarpone
of
Kaas-kaart van het Limburgse Catharinadal kies er zelf 5 uit (supl €5.00)
5-gangen € 50all-in € 90
6-gangen* € 65all-in € 110
All-in : aangepaste wijnen, tafelwater , koffie en friandises