MENU

 

 

 

Menu “Van tuin tot vork”

 

Onze prijs/kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand

 

Voorgerecht

 

Kruidensalade / Granny Smith / Appelcider / dashi / Chioggia biet

of

Winterse Knollen / Kalfstartaar / Biet / Mosterdzaad / Dashi

 

Tussengerecht

 

Asperges voor de armen* / Schorseneer / Tongschar / Gepofte amaranth / sake

 

Hoofdgerecht

 

wandeling door het seizoen gebaseerd op de oogst uit eigen tuin

of

Snert 2.0 / Kabeljauw / doperwtjes / spek / rookworst

 

Dessert

 

Griotte / Chocolade / Kers / Braam / Chocolademunt

of

Kaaskaart van het Limburgse Catharinadal kies er zelf 5 uit (supl €5.00)

 

3-gangen € 37

4-gangen € 49

 

 

Natuur op uw bord

 

Proeverij van al het lekkers wat het seizoen op dit moment te bieden heeft

 

 

Winterse Knollen

Kalfstartaar / Biet / Mosterdzaad / Dashi

 

Asperges voor de armen

Tongschar / Amarant / Sake / Schorseneer

 

Kalebas uit onze tuin *

Kreeft / Appelsien / Vadouvan / Pompoen

 

Snert 2.0

Kabeljauw / doperwtjes / spek / rookworst

 

Pinksternakel

Ree / Pastinaak / Shi-Take / Vossebessen

 

Griotte

Chocolade / Kers / Braam / Chocolademunt

 

 

5-gangen € 50 all-in € 90

6-gangen* € 65 all-in € 110

 

(All-in : aangepaste wijnen, tafelwater , koffie en friandises)