MENU

 

 

 

Bib Gourmand menu “Van tuin tot vork”

Lekker licht en biologisch

 

Geroosterde komkommer

Radijs met asperges en postelein

Of

Gemarineerde asperge

Makreel met komkommer en appel

 

Lentejulienne in rijstpapier(*)

Venkel met zwarte knoflook

 

Bloemkool en beurre noisette(**)

oude kaas met honing en mosterd

Wandeling door het seizoen

Groenten in verschillende texturen

Kruiden en bloemen uit eigen tuin

Of

Compote van cherry tomaat met uien-pesto

Roodbaars op het vel gebakken

Blauwe bessenjam “Berkelaarshof”

Assortiment van Europese kazen

 

Frambozen in verschillende texturen

Panna cotta, Hibiscus en Griekse yoghurt

 

3gangen €37.00 /*4gangen €47.00 /**5gangen €57.00/6gangen € 63.00

Dit menu serveren wij voor het volledige gezelschap

 

 

Menu “Natuur op het bord”

Altijd ambachtelijk, vaak biologisch en dus gezond

 

Gefermenteerde radijs en ijspegel

Komkommer, asperge en sjalot in tartaar

Schelvis met dashi-azijn

 

Atjar van jonge venkel (*)

Dorade en tuinmelde

Jus van geperste venkel met ponzu

Lente ui, prei, jonge wortel(**)

crème van bloemkool en grottenkaas

Kreeft, langoustine en hangcultuur mosselen

Snijbiet met geplette broccoli

Korenaarasperge met beurre noisette

“Haspengouw beef”met zomertruffel

Blauwe bessenjam “Berkelaarshof”

Assortiment van Europese kazen

 

Frambozen in verschillende texturen

Panna cotta, Hibiscus en Griekse yoghurt

 

3gangen €39.50 /*4gangen €49.50 /**5gangen €59.50/6gangen €65.00

Dit menu serveren wij voor het volledige gezelschap