MENU

 

 

 

 

 

 

 

Menu “Van tuin tot vork”

Onze prijs/kwaliteit is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand

 

Voorgerecht

Kruidensalade / avocado / appel

of

Lotte /Wortel / sinaas / avocado / bergamot

 

Tussengerecht

Asperges / geraspt eigeel / peterselie/bianchetti truffel

 

Hoofdgerecht

Wandeling door het seizoen gebaseerd op de oogst uit eigen tuin

of

Zeewolf/ gepekelde citroen / groene asperges / spinazie / doperwt

 

Dessert

Chocolade

Amandel / vanille/ mascarpone

of

Kaas-kaart van het Limburgse Catharinadal kies er zelf 5 uit (supl €5.00)

 

3-gangen € 37

*4-gangen € 49

 

 

 

Gelieve per tafel een menu te kiezen

 

 

 

Natuur op uw bord

Proeverij van al het lekkers wat het seizoen op dit moment te bieden heeft

 

Gekleurde peen

(Vis van het jaar) Zeeduivel /Wortel / sinaas / avocado / bergamot

 

Het witte goud

Asperges / buikspek 24uur gegaard / geraspt eigeel / peterselie

 

Groene groenten

Zeewolf/ gepekelde citroen / groene asperege / spinazie / doperwt

 

Bloemkool

Anjou Duif /morieljes / beurre noisette

 

Artisjok barigoule

Lamskroon / Aubergine / daslook / rozemarijn

 

Chocolade

Amandel/vanille/ mascarpone

 

of

Kaas-kaart van het Limburgse Catharinadal kies er zelf 5 uit (supl €5.00)

 

5-gangen € 50all-in € 90

6-gangen* € 65all-in € 110

All-in : aangepaste wijnen, tafelwater , koffie en friandises