MENU

 

 

Menu van uit onze tuin tot op jullie vork

Kleine degustatiegerechten volgens het ritme van het seizoen

 

Oerbiet

Rundstartaar / haringkuit / chioggia biet / mierikswortel

 

Knolselderij

Kabeljauw / zeekraal / zuring / Shi-take

 

Witte kool

Corvina / lardo / noten / five spice / zure room / mosterd

 

Polderaardappel*

Parelhoen/wintertruffel / spruitjes

 

Savooiekool

Hertenkalf /gerookte Pompoen / veenbes /

 

Limburgse Kazenselectie kies er zelf 5 uit  (supl €5.00)

Variatie van het Catharinadal en stichting Ömmersteyn

            of

Hazelnoot chocolade

 

4-gangen € 45.00 all-in € 80.00 

( 4-gangen serveren wij enkel op donderdag,vrijdag en zondag)

 

5-gangen  € 50​          all-in  € 90

6-gangen* € 60          ​all-in € 105

All-in : aangepaste wijnen, tafelwater , koffie en friandises