MENU

 

 

 

 

Bib Gourmand menu “Van tuin tot vork”

“oogst uit eigentuin”

Kruidenwandeling met tomaten

Burrata, ricotta en taggiasche olijven

Of

Geroosterde komkommer

zeebaars op de huid gebakken

 

Pattisson Blanc met courgette(*)

Gemarineerde venkel met achelse truffel

 

Aubergine met parmezaan(**)

Compote van cherry orange

Wandeling door het seizoen

Groenten in verschillende texturen

Kruiden en bloemen uit eigen tuin

Of

Courgette en zijn bloemen

Pladijs met zeekool

Kazen van hoeve Catharinadal***

Assortiment van Limburgse kazen

 

Limoncello en citroenmilisse

lemoncurd, besjes en citroenverbena

 

3gangen €37.00 /*4gangen €47.00 /**5gangen €57.00/***6gangen € 63.00

Dit menu serveren wij voor het volledige gezelschap

 

 

Menu “Natuur op het bord”

Altijd ambachtelijk, vaak biologisch en dus gezond

 

Texturen van tomaat

Ricotta en citroenbasilicum

coquille met zeelavas

Patisson met romeinse peterselie

Corvina op het vel gebakken

Achelse truffel geraspt

 

Artisjok barrigoulle(*)

Zeetong gekruid met sansho peper

Parijse wortel met laurier en citroen

 

Saltimbocca 2.0

kalfshaas uit de green egg

Baba ganoush, burrata en taggiasche olijf

Kazen van hoeve Catharinadal(**)

Assortiment van Limburgse kazen

 

Limoncello en citroenmilisse

lemoncurd, besjes en citroenverbena

4gangen €49.50 /*5gangen €59.50/**6gangen €65.00

Dit menu serveren wij voor het volledige gezelschap